Förväntningar på hösten

Nu börjar förhösten, också känd som födelsedagssäsongen! Snart fyller vi år båda två och många fler i vår närhet, så det blir många små kalas och firanden nu framöver. Vi tycker det är viktigt att fira att vi fått vara med ett år till. Något som vi inte tar för givet.

Utöver födelsedagar vill vi fira mer och oftare! Det är så lätt att bara köra vidare när en uppnår eller lyckas med något. Det behöver inte vara ett stort mål, utan kanske en delvinst på vägen, en skön känsla eller typ att vi faktiskt är igång med den här bloggen som vi har pratat och drömt om så länge! Alla vinster är värda att stanna upp och fira.

Vi hoppas att skriva här och att dela med oss av våra höstäventyr- och bestyr ska motivera oss, och inspirera dig till att komma ut mer. När det blir mörkare och mörkare om kvällarna, måste vi hitta nya strategier för att carpa ljuset. Helgerna blir mer värdefulla och vi hoppas kunna fylla dem med massa roliga aktiviteter som fyller på energin för vardagen. Vi vill verkligen att det här ska bli en riktig i-ur-och-skur-höst! Men Kim måste nog komplettera sin vädergarderob med ett par regnbyxor… Vi har bland annat planer på att bestiga Stockholms högsta berg (!) och att segla katamaran.

En annan utmaning i höst, förutsatt att vi (läs: Madde) inte badkrukar ur, är att vi ska fortsätta att bada i havet året ut. En gång i månaden minst! Vi vill också vara trendiga vinterbadare liksom. Det verkar ju vara någon slags religiös upplevelse utöver det vanliga. Men att som förstagångsvinterbadare ha ett uppehåll mellan sommaren och vintern känns som en större chock än att hänga med när temperaturen går ner. Fast vad vet vi, det kommer kanske ändå att upplevas som en nära döden-upplevelse varje gång. Men eftersom en aldrig ångrar ett bad, ångrar en förhoppningsvis inte ett kallbad heller. Vi återkommer såklart löpande med rapporter. Och jäklar vad vi ska fira varje dopp vi klarar av.

Skål för hösten – nu kör vi!